МОТОЦИКЛЕТИ +-

За нас

За нас

ЗА НАС:

 

ROXYCARPARTS е фирма за търговия с авточасти, аксесоари и консумативи с дългогодишен опит на пазара!

Фирмата е основана през 1997 год. и до днес е насочила своето внимание в сферата на авточастите, автомобилните масла, консумативи за вашият автомобил и аскесоари! Предлагаме професионални инструменти на качествени марки, за професионална употреба в сервизите, които обслужват вашият автомобил! Работим с най-големите вносители на реномирани марки, фирми доказали своето качество в търговията с авточасти, аксесоари и консумативи и коректно отношение към клиента!

 

Разширяваме непрекъснато асортимента си, вече предлагаме и за любителите на ендуро спорта, всичко необходимо, за да задоволим нуждите им - висок адреналин сред природата /мото -екипировка, кросови гуми, резервни части и масла/.

 

Обслужването в ROXYCARPARTS е на ниво, даваме от себе си най-доброто за клиента.Когато автомобилите са ваша страст, заповядайте при нас!

 

Сигурността на пътя е важна! Доверете ни се и ние ще ви помогнем, чрез индивидуален подход към нуждите на всеки един от вас, за да бъде сигурен и спокоен на пътя, да се чуства комфортно, когато кара своя автомобил, защото доверието е начина по който правим бизнес, развиваме се и печелим доволни клиенти!

 

За нас бизнеса не е само средство за препитание, а изграждане на мост между нас и хората, с които работим!

 

Компетентен персонал, сигурни доставки, гарантиран произход на стоките, които предлагаме!

 

Клиента е важен за нас!