МОТОЦИКЛЕТИ +-

УПЛЪТНИТЕЛ ЗА ГУМИ OSRAM TYRESEAL 450

60,00 лв.
  • Производител: OSRAM
  • Кат. номер: OTSB450
+ -
Купи
Моля, изберете:

OSRAM TYREseal 450 е уплътнител за гуми, който може да се използва като заместител на оригиналния комплект уплътнители за гуми на производителя. OSRAM TYREseal 450 ви позволява да запечатате пробиви до 6 mm с помощта на най-новата технология за гел за частици и след това да напомпате отново гумата си с компресор за гуми като OSRAM TYREinflate 200, 450 или 1000.

След като запечатате гумата си с OSRAM TYREseal 450, можете да продължите пътуването си до разстояние от 200 км, за да получите резервна гума от сервиз или търговец на гуми или, тъй като уплътнителят на гумата може да се изплакне отново, гумата да бъде ремонтирана за постоянно, вместо да купувате нова, като по този начин се спестяват разходи.

Запечатването на повредена гума може да се извърши бързо и лесно, без инструменти или крикове, така че можете да възобновите пътуването си в рамките на 10 минути.

В сравнение с пенестите уплътнители, формулата на уплътнителя на OSRAM е проектирана да бъде съвместима със системата за следене на налягането в гумите на автомобила (TMPS). 

Благодарение на технологията за преминаване на клапана, вложката на клапана не трябва да се отстранява при използване на уплътнителя.

OSRAM TYREseal 450 може да се използва като заместител на оригиналния уплътнител за гуми на производителя. Тъй като повечето уплътнители за гуми трябва да се сменят на всеки 5 години, включително тези, доставени от завода в автомобила, резервната бутилка OSRAM TYREseal 450 е идеален начин за подмяна на уплътнителя за гуми в автомобила след изтичане на срока на годност и в случай на спукване на гума, за да я залепите и да продължите да карате.

 

Капацитет: 0.450 л

 

     

Подходящ за автомобили със системи за следене на налягането в гумите TPMS

 

     

Не са необходими инструменти. Не е нужно да премахвате сърцевината на клапана. Няма нужда от крик.

 

     

Бързо запечатване в рамките на 10 мин.

 

     

Изработен по ОЕ спецификация. Замяна на оригиналния уплътнител за гуми на производителя.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!