МОТОЦИКЛЕТИ +-

TRW DOT 4 - 5L

50,00 лв.
  • Производител: TRW
  • Кат. номер: PFB405SE
+ -
Купи
Моля, изберете:

Богатата гама от спирачни течности на TRW отговаря на нуждите на почти всякакъв тип автомобили - от такива с изцяло барабанни спирачки до автомобили със спортни характеристики с програми за електронен контрол върху стабилността. Независимо дали става въпрос за DOT3, DOT4, DOT4 ESP или DOT5.1, TRW разполага с подходяща спирачна течност за Вас. (DOT = the US Department Of Transport - Министерство на транспорта на САЩ) Водени от мисълта за безопасност, всички спирачни течности на TRW се изпитани в екстремни условия и далече надвишават изискванията на международните спецификации DOT. Това означава, че спирачните течности от TRW имат по-добри характеристики във важни за безопасността области, като температура на кипене и вискозитет, а също осигуряват по-добра антикорозионна защита и устойчивост на каучука.

 

В спирачните течности от TRW е вложена най-нова технология, за да станат автомобилите ни по-безопасни. Със съдържащата се в нея комбинация от усъвършенствани смазки, стабилизатори, антиокислители и антикорозионни добавки, спирачната течност от TRW ще осигури постоянно функциониране на спирачната система така, както е разработена от производителя. Благодарение на непрекъснатите изследвания и развитие, тази внимателно разработена течност спомага за свеждане до минимум на износването, за максимално подобряване на характеристиките и за осигуряване функционирането на Вашите спирачки в условията на температури от -50˚C до +50˚C. Нашите традиционни течности DOT спокойно могат да се смесват и с всички останали течности, които отговарят на условията за DOT3, DOT4 и DOT5.1.

 

Превозните средства стават все по-сложни и повечето от тях разполагат с модерни спирачни системи, включително електронна програма за стабилност - ESP. При ESPтехнологията спирачната течност трябва да реагира по-бързо на системните сензори, за да максимизира функционирането на системата.

 

 

Гамата на TRW от спирачна течност включва:

 

DOT 3 – Препоръчва се за превозни средства с барабанни спирачки отпред и отзад, както и за системи използващи хидравлични съединители.

 

DOT 4 – Препоръчва се за превозни средства с дискови спирачки отпред и барабанни или дискови отзад. Подходяща за системи с ABS.

 

DOT 4 ESP– За модерни превозни средства с ESP и ABS

 

DOT 4 GP - Специална серия спирачна течност DOT4, разработена за състезания.

 

DOT 5.1 – За тежки, бързи автомобили с ABS. Разработена за допълнителна безопасност. Подобрено поведение при -40˚C правещо течността подходяща за изключително студени климатични зони.

 

ULTRA DOT 5.1 ESP– Специално разработена за тежки, бързи автомобили с ABS/ESP системи.

 

LHM Plus Mineral – Минерално масло за централната хидравлична система на автомобили Citroën. За нуждите на спирачната система, хидравликата на волана и окачаването. Зеленият цвят я разграничава от другите спирачни течности за стандартните системи.

 

SSF Fluid – Синтетична течност за хидравликата на волана и окачването при Citroën С5 и други хидравлични системи където се изисква оранжев цвят на течността.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!