МОТОЦИКЛЕТИ +-

ТЕКСТИЛНО ЛЕПИЛО

12,50 лв.
  • Производител: V-tech
  • Кат. номер: 12136
+ -
Купи
Моля, изберете:

Нетоксично лепило на водна основа с бял цвят, което е специално разработен за свързване на различни тъкани приложения. Отлична адхезия, гъвкаво и устойчиво на стареене, устойчиво и на UV лъчи. Може да се пере (90оС), да се чисти химически и глади.

 

Употреба :

 Използва се  за ремонт на шезлонги, палатки, тапицерии и т.н. Лепи памук, юта, филц, лен и кокосово влакно едно към друго и към дърво, хартия и др. Служи за подгъви на джинси, кръпки, поправка на дрехи, палатки, дюшеци, завеси, пердета, чадъри, чанти, столове и пейки. Лепи превъзходно различни видове естествени текстилни материали.

 

Приложение:

Нанесете тънък, равномерен слой върху двете чисти и сухи повърхности. Съединете повърхностите след 1-2 минути. Сухо след 30 минути, максимална здравина след 24 часа. Важно: при чувствителни тъкани първо направете тест. Свежите петна отстранете незабавно с вода. Не е за изкуствена кожа и тънък плат (оцветява).

 

Съхранявайте на хладно и безопасно от замръзване място. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!