СТОП ПУШЕК И ДИМ ОТ ДВИГАТЕЛЯ

15,60 лв.
  • Марка: JOHNSEN'S
  • Кат. номер: 4626
+ -
Купи
Моля, изберете:

Формулирана добавка за масло, предназначени за намаляване пушека и дима от отработените газове кото съществено редуцира разхода и горенето на масло в двигателя. Тази добавка за масло е качествено разработена с контролирани характеристики специално за съвременните двигатели, може да се смесва с всички петролни  масла и смазки.Съвместим с катализаторни устройства и филтри изградени от частици. Препоръчва се от най-големите конструктори.

Съдържа специална комбинация от смазващи добавки,противоизносващи и антиокисляващи частички.Тази успешна комбинация се прилепва здраво към цялата вътрешна повърхност на двигателя и образува непрекъснат предпазен слой. Tретира от 4 до 6 литра масло.

ПОМАГА ЗА: Улеснява преминаването на технически преглед -Намалява пушека и дима от отработените газове - Редуцира разхода и горенето на масло - Възстановяване на мощността -Уплътнява пръстените и подобрява компресията - Предпазва вече износените части-Увеличава живота на двигателя - Намалява шума от клапаните и повдигащите механизми.

НАДМИНАВА ПО КАЧЕСТВА ВСИЧКИ ДОСЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИ ПРОДУКТИ.

Упътване: Изсипвайте съдържанието в топъл двигател при всяка смяна на маслото или когато нивото на маслото е ниско.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!