МОТОЦИКЛЕТИ +-

СПРЕЙ ЗА РЕМОНТ НА ГУМИ HOLTS TYREWELD 500МЛ

31,00 лв.
  • Производител: HOLTS
  • Кат. номер: HOLTS 500ML
+ -
Купи
Моля, изберете:

Tyreweld Emergency Puncture Repair е предназначен да запечата временно пункция и да ви върне на пътя, без да е необходимо да сменяте гума. Със специално разработена формула, това цялостно решение ремонтира и напомпва отново, без да повреди гумата, така че можете безопасно да продължите пътуването си.

 

Tyreweld предоставя просто решение, запечатвайки и напомпвайки отново гумата за няколко минути и позволявайки ви да шофирате до 100 мили.

  • Бърз и лесен спешен ремонт на пункция
  • Не са необходими инструменти или крик
  • Бързо ви връща на пътя
  • Гарантирано без повреда на гумата
  • Карайте до 100 мили
  • Безопасна нетоксична формула
  • Измива се лесно от гумите след употреба

 

Характеристики и предимства:

Holts Tyreweld Emergency Puncture Repair е най-бързият и най-ефикасен начин за коригиране на пункция край пътя и не изисква предварителни познания за смяна на колела или ремонт на плоски.

Tyreweld разполага с пяна на водна основа, която циркулира през гумата, за да запечата всякакви пробиви, а след това газът напомпва отново колелото. Нетоксичната пяна може да се отмие, позволявайки ремонт на гумата, нещо, което не всички комплекти за ремонт на спукване на гума предлагат.

Благодарение на нашия уникален въртящ се задвижващ механизъм, който ви позволява да включите кутията и да я оставите до автомобила си, докато гумата се помпа, можете да се отдалечите от преминаващия трафик и да се отдалечите на безопасно място.

Tyreweld е чудесна алтернатива на резервна гума или гума за пестене на място и е достатъчно малка и лека, за да я носите в багажника си през цялата година.

 

Как работи: 

Tyreweld не изисква крик, инструменти и предишен опит със смяна или ремонт на гума. Просто прикрепете Tyreweld към вентила на вашето колело и го включете. Това позволява на пяната на водна основа да влезе директно в гумата и да запечата всички пукнатини. След като кутията се изпразни, просто извадете от вентила на гумата и продължете да шофирате с максимум 50 мили в час, давайки време на разтвора да циркулира през гумата. Можете да шофирате до 100 мили, преди гумата да бъде професионално проверена и ремонтирана.

Разгледайте нашето видео по-долу, за да научите повече за това колко лесно е да използвате Holts Tyreweld за отстраняване на пукнатини край пътя.

 

Разфасовка: 500мл

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!