МОТОЦИКЛЕТИ +-

СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ATE DOT 4 ESP/ABS - 1L

31,00 лв. 25,00 лв.
  • Производител: ATE
  • Кат. номер: 03.9901-6432.2
+ -
Купи
Моля, изберете:

Спирачна течност ATE SL.6 оптимална за електронни спирачни системи ASR, ESP, ABS и др.

 

Спирачната течност е най-важната част от спирачната система, защото тя предава натиска, който ние прилагаме върху спирачния педал. След въвеждането на електронни системи като ABS и ESP, спирачната течност придоби много по-голямо значение, отколкото преди. Хидравличните възли на тези системи имат голям брой малки отвори и канали, някои от тях с по-малък диаметър от човешки косъм. Следователно, грешен избор на спирачна течност може да има катастрофални резултати за работата и състоянието на най-съвременните спирачни системи.

 

След въвеждането на ESP, спирачната течност трябва да забавя колелата за части от секундата, за да стабилизира автомобила в критични ситуации (например поднасяне). Разработката на особено тънки спирачни течности като Original ATE SL.6 е от съществено значение за осигуряването на бърза и навременна реакция на ESP. Изискването за такива флуиди вече е част от дизайна на системата ESP. С конвенционални спирачни течности времето за реакция на системата (в критични ситуации) може да бъде няколко пъти по-дълго, отколкото с Original ATE SL.6. На практика това може да означава, че системата не може да стабилизира превозното средство.

 

 

Предимства на спирачната течност Original ATE SL.6:
Нисък вискозитет подходящ за употреба при ниски темератури;
Осигурява максимално бързодействие на ESP;
Оптималната спирачна течност за електронни спирачни системи като ESP, ABS, TCS и т.н.;
Подобрена безопасност на пътя на автомобила, посредством по-бързото действие на ESP
Повечето производители на автомобили вече използват спирачната течност с нисък вискозитет DOT 4, Class 6 (ISO 4925) в спирачните системи на серийните автомобили (OEM - фабрично вграждане).
Суха точка на кипене: 265° C
Влажна точка на кипене: 175° C

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!