МОТОЦИКЛЕТИ +-

СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ATE 200 DOT 4 1L

48,00 лв. 38,00 лв.
  • Производител: ATE
  • Кат. номер: 03.9901-6212.2
+ -
Купи
Моля, изберете:

Правилното решение за всяко изискване

 

Когато започне да се усложнява, тогава преминаваме на най-висока скорост

Ние сме персонализирали всяка спирачна течност ATE, за да съответства идеално на нейното индивидуално приложение. Вискозитетът и точката на кипене си взаимодействат перфектно, за да позволят на спирачките да реагират бързо и надеждно – за всяко превозно средство и всяко приложение.

Правилният избор - гарантиран

От класически автомобили до малки автомобили до седан с ABS и ESP®, ние имаме точно точната спирачна течност за всяко изискване. Можете да сте сигурни, че всички спирачни системи ще функционират най-добре.

Дългосрочна безопасност

Висококачествените добавки в нашите спирачни течности осигуряват отлична защита срещу корозия и стареене на течностите. Това прави спирачките по-устойчиви и по-издръжливи – и следователно много по-безопасни в дългосрочен план.

Повече качество? Не може да се направи!

Защо да се задоволявате с нормалните стандарти? Нивата на суха и мокра точка на кипене на нашите спирачни течности значително надвишават съществуващите законови и технически изисквания.

Характеристики и предимства на спирачните течности ATE

  • Изчерпателна продуктова гама (DOT 3, DOT 4 или DOT 5.1 – можем да снабдим всеки пазар и всеки клиент с високопроизводителни и ESP спирачни течности)
  • Множество размери на контейнери за качествен клас
  • Подходящ за всички утвърдени марки превозни средства
  • По- дълъг срок на годност (благодарение на висококачествени метални кутии)
  • Години опит (в разработването на спирачни течности като оригинално оборудване в автомобилните спирачни възли)
  • Оптимизирана съвместимост с уплътнителните материали за DOT спирачни течности, използвани в спирачни системи на автомобили и мотоциклети

Нов дизайн. Същата висока производителност.

Променяме дизайна на опаковката на нашите спирачни течности в еднородно синьо, за да можете лесно да разпознаете нашите висококачествени продукти. Но разбира се само пакетите ще се променят; продуктите са еднакви.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!