МОТОЦИКЛЕТИ +-

ПРОФЕСИОНАЛЕН СТАРТОВ КАБЕЛ OSRAM 700A OSC250A

60,00 лв.
  • Производител: OSRAM
  • Кат. номер: OSC250
+ -
Купи
Моля, изберете:

Професионални стартови кабели от OSRAM

С набор от кабели за стартиране на OSRAM шофьорите на мотоциклети, автомобили, търговски превозни средства и камиони вече имат бързо и лесно решение за бързо прехвърляне на захранването на батерията между донорно и приемно превозно средство и по този начин отново са готови за шофиране.
 
 
OSRAM BATTERYstart PROFESSIONAL STARTER CABLE 700A е висококачествен стартов кабел, предназначен за професионална и частна употреба. Кабелите се състоят от многожилни проводници, изработени от чиста мед, което прави съпротивлението на кабела изключително ниско и позволява постоянно и ефективно предаване на заряда. 
OSRAM BATTERYstart ПРОФЕСИОНАЛЕН СТАРТОВ КАБЕЛ 700A предлага високо ниво на безопасност на приложението благодарение на тестваното от TÜV/GS качество и е допълнително CE-сертифициран.
Стартовият кабел е с дължина 3,5 метра с напречно сечение 25 mm².
Благодарение на дължината и площта на напречното сечение е възможно стартирането на превозни средства с бензинови и дизелови двигатели до 5,5 литра работен обем, като може да се постигне пикова сила на тока до 700A, като в същото време непрекъснат усилвател даден е рейтинг от 350A. Подходящ е за напрежение 12V и 24V. За да се предотврати силно износване, OSRAM BATTERYstart STARTER CABLE 700A е обвит в гъвкав, но издръжлив PVC, изолираните скоби и дръжки осигуряват допълнителна безопасност и издръжливост. 
 Удобно, инструкциите за работа също са прикрепени към гърба на чантата за съхранение и по този начин са бързо под ръка. OSRAM предлага 2-годишна гаранция за този продукт.
 
 
 
За прехвърляне на зарядния ток ,за стартиране на дори напълно разредени батерий.
 
 
  Подходящ за стартиране на автомобили с бензинов или дизелов двигател с обем 5.5л
 
 
  350А постоянна номинална стойност пна усилвателя.За постоянно подаване на ток и защита срещу прегряване.
 
 
  Кабелът се състои от многожилни проводници ,изработени от чиста мед.
 
 
 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!