МОТОЦИКЛЕТИ +-

ПЛАСТЕЛИН БЯЛ СЪС ФИБРОСТЪКЛО V-tech

19,00 лв.
  • Производител: V-tech
  • Кат. номер: 121392
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пластелин подсилен със фибростъкло, 30 минутен, бял

 

Описание: 

Универсална замазка Aquafix, отворено време за работа 30 минути, подсилена с фибростъкло полимерна смес, която позволява постоянни ремонти на многоповърхности, включително фибростъкло, бетон, керамика, стъкло, метали, дърво и много пластмаси.
Тя е специално формулирана за свързване към повърхности, изложени на влажни, мокри или подводни (солени или прясно) условия.
Всеки стик съдържа предварително измерени порции активатор и основа навсякъде – не са необходими инструменти за измерване или смесване. Съдържа избледняваща синя боя и става бяла след смесване.
Консистенцията (като глина за моделиране) елиминира капките и течанията, улеснява адхезията към основата и позволява на материала да бъде оформен и оформен според нуждите преди втвърдяването да започне.
Веднъж втърдена, може да се пробива, завинтва, пили, издълбава, шлайфа или боядисва.
Няма да се свие или да се отдръпне. Тя е устойчива на вода, температурни крайности и химикали като въглеводороди, кетони, алкохоли, естери,халогеновъглеводороди, водни разтвори на сол и разредени киселини и основи.
Работи върху мокра повърхност. След правилно смесване, Aquafix All Purpose Putty се оформя като глина и може да се използва за залепване на вдлъбнатини, драскотини, изрязвания, издълбаванияи поправя дупки в палуби и корпуси на лодки от фибростъкло, метал и дърво, за ремонт на фитинги, тръби, електрически връзки, течащи уплътнения, резервоари за вода, рибни кутии, оборудване за морски развлечения, вани, акумулаторни корпуси, мивки, спа, горещи вани, улуци, резервоари, басейни, за формиране на персонализирани уплътнения.
Идеален е за ремонт на влажни мокри помещенияи подводни приложения ,втвърдява до бял цвят на фибростъкло. Подходящ за вътрешна и външна употреба.

 

Смесване:

 

1. Отрежете или извийте необходимото количество.

2. Смесете, като месите с пръсти до еднороден бял цвят. Мокри пръсти за по-лесно смесване.

3. Ако е твърде трудно за месене, загрейте до стайна температура.

 
 

Приложение:

 
Нанесете епоксидната замазка  върху повърхността, която ще ремонтирате, в рамките на 10 минути след смесването.
 
Нанесете със сила във всякакви пукнатини или дупки, след което отстранете за предпочитане с инструмент, намокрен с чиста вода.
 
Време за работа (10 g, 25 °C): 15 минути (в зависимост от количеството лепило и температурата).
 
Температура на нанасяне: 15 - 35 °C (59 - 95 °F).
 
Време за якост на работа: 4 часа. Време за пълна сила: 24 часа.
 
Типични втвърдени свойства. Цвят: Бял
 
За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

 

Опаковка: 50 gm

 

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение. Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!