МОТОЦИКЛЕТИ +-

Плащане

Възможни са следните начини на плащане:

 

1. С наложен платеж при получаване на стоките, доставени с куриерска фирма СПИДИ АД или ЕКОНТ.

 

2. По банков път - кредитен превод по сметка. При плащане по банков път, клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща при самата доставка. В графата "Основание за плащане" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номер на поръчката. Ако не се попълни номер идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана.

 

3. Стоков кредит с Tbi Bank . Купи сега, плати по-късно! Пазарувай нещата, които обичаш онлайн и ги раздели на вноски до 60 месеца. Най-лесният начин да плащаш със своето темпо.

 

4. Pay by Bank - Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.
IRIS Solutions  -
лидер в Отвореното банкиране в Югоизточна Европа е платежна институция, лицензирана от БНБ.

 

Благодарим Ви, че ползвате нашия магазин!