МОТОЦИКЛЕТИ +-

ПАСТА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА КЛАПАНИ HOLTS

26,00 лв.
  • Производител: HOLTS
  • Кат. номер: HOLTS VG4RA SET
+ -
Купи
Моля, изберете:

Какво представлява Holts Valve Grinding Kit?

 

Клапаните с цилиндрова глава контролират входа на гориво / въздух и отвеждането на отработените газове от горивната камера на вашия автомобил. Клапите се отварят за това, но е от решаващо значение, когато се затворят, клапаните да създадат газонепроницаемо уплътнение със седлото на клапаните. Ако не се затворят плътно, това може да доведе до загуба на компресия, което води до значителна загуба на мощност.

С течение на времето клапаните и седлата могат да страдат от отлагания, ерозия и отпадъци. Изгарянето на горивото води до натрупване на упорити отлагания върху клапаните и това им пречи да се затворят правилно. Това се получава от съвременните горива, при които липсва смазване. Когато натрупването започне да предотвратява газонепроницаемо уплътнение между клапана и седалката, може да се наложи да бъдат възстановени и можете да направите това с комплект за шлайфане на клапани Holts.

 
 
 
 
 
 

Техническо описание: 

 
Паста за шлайфане и полиране на клапани HOLTS,за ръчно и машинно използване к-т
 
  • Лесен за използване
  • Професионална шлифовка
  • Съдържа два вида лак - един за шлайфане и един за полиране на повърхността
  • Използването на абразивите с пръчката на вендузата ще ви помогне да поставите правилно вашите клапани, да възстановите компресията на цилиндрите и да подобрите мощността и ефективността на двигателя.
 
 
 
 
 
 
 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!