LED СИСТЕМА H7 PHILIPS ULTINON ESSENTIAL

350,00 лв. 280,00 лв.
  • Производител: PHILIPS
  • Кат. номер: 11972U50CWX2
+ -
Купи
Моля, изберете:

Отличете се от тълпата

 

Изцяло новата Philips Ultinon Essential LED осигурява най-добрата стойност за парите ви. Предлага се в компактен многофункционален дизайн, включващ мощна яркост, стилен външен вид, технология за двойно разсейване на топлината и с 12 V и 24 V съвместимост.

 

Насладете се на стилно изживяване с бяла светлина

Насладете се на стилно изживяване с бяла светлина

 

За този модерен, елегантен стил персонализирайте колата си с Philips Ultinon Essential LED крушки за предни фарове. С цветна температура до 6500 Келвина тези крушки проектират модерна бяла светлина, така че винаги можете да се откроите от тълпата със стилен лъч.

 

Отлично охлаждане чрез ефективно разсейване на топлината

Отлично охлаждане чрез ефективно разсейване на топлината

 

Оптималната производителност с превъзходната издръжливост поставя Philips Ultinon Essential LED крушките за предни фарове в челните редици на LED технологията. Благодарение на механизма за двойно разсейване на топлината – вграден вентилатор и алуминиев радиатор с анонизиращо покритие – тези LED крушки разпръскват топлината по-ефективно и ефикасно. Те могат да работят на най-високото си ниво на яркост за по-дълъг период от време.

 

Компактен дизайн

Компактен дизайн "всичко в едно" за Plug & Play използване

 

Philips Ultinon Essential LED използва чисто нов дизайн на крушките, който интегрира електрониката на управляващия блок в тялото, позволявайки повече място за крушка в предния фар и по този начин улеснява лесното поставяне. Насладете се на "plug-and-play" изживяването: дизайнът от една част позволява лесно да извадите централния пръстен отгоре, без да развивате. Philips Ultinon Essential LED със своя компактен дизайн пасва на широка гама от модели автомобили и може лесно да се инсталира от специалисти механици.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане