LED СИСТЕМА H4 PHILIPS ULTINON PRO9000

460,00 лв. 360,00 лв.
  • Производител: PHILIPS
  • Кат. номер: 11342U90CWX2
+ -
Купи
Моля, изберете:
Революционни LED светлини за почитателите на шофирането

 

Philips Ultinon Pro9000 задава нов стандарт при модернизираните LED лампи. Предлага до 250% по-ярка*, по-бяла светлина за оптимална работа и компактен дизайн за лесно монтиране на повечето автомобили. * В сравнение с минималния законен стандарт

 

 
До 250% по-ярка светлина*

 

Новите лампи за предни светлини Philips Ultinon Pro9000 предоставят изключителната видимост, от която се нуждаете по време на шофиране. Те предлагат до 250% по-ярка и постоянна светлина на пътя от законния минимален стандарт за халогенните лампи. Оптималният им спектър прави пътните знаци по-видими. Виждайте по-далеч, реагирайте по-бързо!

 

 
OEM LED ексклузивни за Lumileds на пазара за резервни части

 

Винаги крачка напред, Philips Ultinon Pro9000 задвижва производителността с изключителните си висококачествени Lumileds TopContact LED чипове. Тези уникални OEM LED чипове осигуряват оптимизирана консистенция на светлината, генерират по-малко топлина и се отличават с идеалния цвят за по-ясна видимост. Една от причините автомобилните LED чипове на Lumileds и лампите за предни светлини на Philips да бъдат избрани от големите световни производители на автомобили е, че те са оборудвани с най-добрите компоненти и технологии, като ви предоставят несравнима производителност и подобрен живот на крушките.

 

 
До 5800 Келвина цветна температура за студена бяла светлина

 

Насладете се на баланса между практичност и изпълнение. Philips Ultinon Pro9000 разполагат с цветна температура до 5800 K, доказана сред производителите на оригинално оборудване, че предоставя максимален комфорт на очите, докато шофирате през нощта. Това намалява умората и риска от напрежение на очите, за да стане шофирането в тъмнината по-безопасно и по-приятно изживяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане