LED СИСТЕМА H11 PHILIPS 12V

220,00 лв. 187,00 лв.
  • Марка: PHILIPS
  • Кат. номер: 11366ULWX2
+ -
Купи
Моля, изберете:

Следващото ниво бяла светлина

Крушките Philips Ultinon LED-HL [H11] ви позволяват да изживеете ново ниво на яркост: Стилна бяла светлина с до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника.

 Получете до 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост

Получете до 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост

Шофирането на тъмно е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране с цел по-безопасно пътуване. С технологията SafeBeam светодиодните фарове за автомобили Philips Ultinon подобряват вашата видимост до 160%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневна светлина, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре шофирате, по-бързо реагирате и в по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

  

До 6200 K за чиста бяла светлина

До 6200 K за чиста бяла светлина

С висока цветна температура до 6200 келвина светодиодните предни фарове Philips Ultinon произвеждат ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното каране по-комфортно и вълнуващо.

 

Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот

Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот

Искате ярки и стилни фарове за мъгла, но не искате да сменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове за мъгла – колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Светодиодите са много по-трайни и светодиодните продукти Philips Ultinon със система за управляване на топлината AirFlux показват изключителна издръжливост – с продължителност на експлоатационния живот до 8 години.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане