КРУШКА H7 PHILIPS RACING VISION +150%

28,00 лв.
  • Марка: PHILIPS
  • Кат. номер: PHI 12972RV/B1
+ -
Купи
Моля, изберете:

представяне на светлината

 

 

Крушките за автомобили RacingVision на Philips са идеален избор за страстните шофьори. С невероятната производителност от до 150% повече яркост ще можете да реагирате по-бързо за по-безопасно, по-вълнуващо шофиране.

по-ярка светлина

 

До 150% по-ярка светлина

 
Колкото по-надалеч виждате добре, толкова по-бързо можете да реагирате на всичко, което се изпречи на пътя. Фаровете RacingVision на Philips повишават вашата видимост с до 150% повече яркост. Ще разпознавате пречките на пътя по-рано, отколкото с други крушки. Така ще се наслаждавате на по-безопасно и по-приятно пътуване.
 
 

Отлична производителност на светлината

 
С оптимизираната си високопрецизна геометрия на жичката, газ под високо налягане до 13 бара, хромирано покритие с висока прецизност и висококачествено UV-кварцово стъкло крушките за фарове RacingVision на Philips задават нов стандарт в автомобилното осветление, като позволяват по-спокойно, контролирано и забавно изживяване при шофиране.
 
 

За спортни шофьори

 
Спортните шофьори очакват повече от своите автомобили. Предоставяйки до 150% повече яркост на пътя, крушките RacingVision на Philips са хомологирани за забавно изживяване извън пътя и на него.
 

Предни светлини, одобрени за пътната мрежа

 
Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, продуктите са проектирани за максимално увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Гамата Philips RacingVision е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана съгласно най-високите изисквания на ECE.
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!