КАРНАУБА АВТОМОБИЛНА ВАКСА

19,00 лв.
  • Производител: Turtle wax
  • Кат. номер: Turtle Wax Carnauba Car Wax
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

 

КАРНАУБА АВТОМОБИЛНА ВАКСА Карнауба полирът предлага превъзходен вид с дълготрайни резултати. Комбинация от най-доброто от природата и най-новите технологии. Съдържа Бразилска Карнауба - най-твърдият восък в природата, който осигурява изключителна дълготрайност и дълбочина на блясъка. Подсилен с Нанотехнологични силикони, които се свързват с боята в дълбочина, за дълготрайно и равномерно покритие.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ TURTLE 
Ако боята има драскотини, първо използвайте възстановяващ полиращ препарат.  Не използвайте продукта ако лаковото покрити е нарушено, внимавайте да не попадне върху стъкло или пластмаса.  Не е препоръчително да се използва при директна слънчева светлина или върху гореща повърхност. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 
1. Уверете се, че боята е чиста и суха. Разклатете добре бутилката 2. Отлейте вакса върху чиста кърпа и нанасяйте, като прилагате припокриващи се кръгообразни движения. Третирайте детайлите последователно 3. След нанасяне оставете полира да изсъхне за кратко, после избършете с чиста и мека кърпа 4. Излъскайте с леки движения до блясък.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!