МОТОЦИКЛЕТИ +-

ЕПОКСИДНА СМОЛА 4 МИНУТНА ПРОЗРАЧНА

15,00 лв.
  • Производител: V-tech
  • Кат. номер: 12141
+ -
Купи
Моля, изберете:

Забележително съчетание от свойства - висока механична якост, температуро, химически и водоустойчив.

Приложение: най добре работи върху хром, тъкани, фибър, метал, стъкло, гума, пластмаса, порцелан, керамика, тухла, инструменти, изделия от стъкло, фибростъкло  и др.

 

Инструкции:

 

Описание: Бързо втвърдяващо се епоксидно лепило с общо предназначение, съотношение на смесване 1:1.Цвят – кристално чист.  4 минути отворено време на втвърдяване. Забележително съчетание от свойства - бързо втвърдяване, добра устойчивост на вода, повечето разтворителии автомобилни масла.

 

Приложение: Може да се използва като лепило върху различни основи, за запълване на празнинии повърхностни ремонти. Може да се шлайфа, не се свива при втвърдяване и не се напуква. Подходящ за залепване на метал, дърво, пластмаса, порцелан, керамика, инструменти и стъклени изделия.Не е подходящ за залепване на полиетилен, полипропилен, PTFE и други гъвкави материали.

 

Инструкции: Подготовка на повърхността: 1. Повърхностите трябва да са чисти и сухи.2. Използвайте разтворител, за да избършете прах, мръсотия, грес, масло или вода.3. Нагрубете или изтъркайте гладките повърхности, за да подобрите якостта на сцепление.

 

Смесване: 1. Пробийте тубата с капачката и изстискайте равни количества смола и втвърдител върху всеки контейнер за еднократна употребаили повърхност.2. Разбъркайте добре за една минута с предоставената пръчка за смесване.

 

Приложение: 1. Нанесете малко количество от лепилото върху двете повърхности веднага след внимателно смесване, преди да започне дастава на гел.

2. Притиснете заедно и избършете излишната епоксидна смола с ацетон.

3. Поддържайте връзката за 15 - 30 минути при стайна температура.

4. Якост на работа, постигната за един час и пълно втвърдяване за 6 часа.

За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

 

Опаковка: 28.4G

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!