МОТОЦИКЛЕТИ +-

ДОБАВКА ЗА ДВИГАТЕЛНО МАСЛО ENGINE DOCTOR

9,50 лв.
  • Производител: MOJE AUTO
  • Кат. номер: 19-067
+ -
Купи
Моля, изберете:

My Auto Engine Doctor - регенератор на двигателя най-висококачественият агент, който може да се използва във всички видове нови и стари двигатели, дизел, бензин, LPG или CNG, и в двигатели с турбокомпресор. Съвместим е с всички видове минерални, полусинтетични и синтетични масла.

Може да се използва и за диференциали и скоростни кутии дори с трансмисионни масла от клас GL-5. 

Engine Doktor се препоръчва особено за двигатели, работещи при голямо натоварване или при екстремни условия (градски трафик или натоварени превозни средства). 

Ефективно повишава ефективността на двигателя. 

Намалява консумацията на масло, като значително намалява дима. 

Уплътнява буталните пръстени, повишавайки компресията и налягането на маслото. 

Възстановява силата и ускорението.

 

Начин на употреба:

 

ЗАГРЕЙТЕ ДВИГАТЕЛЯ

Moje Auto Engine Doktor - регенераторът на двигателя трябва да се използва при горещ двигател. Ето защо, преди да нанесете продукта, стартирайте двигателя и изчакайте да загрее. Това ще позволи на агента да се смеси правилно с маслото.

 

ОТВОРЕТЕ ПРОДУКТА

Непосредствено преди употреба на препарата опаковката му трябва да се отвори. Моят Auto Engine Doctor - регенератор за двигател беше затворен в удобна кутия, с щифт за лесно отваряне. Хванете езичето и отворете кутията, съдържаща агента.

 

ENGINE DOCTOR - РЕГЕНЕРАТОР НА ДВИГАТЕЛЯ

Когато двигателят е горещ, налейте в него Moje Auto Engine Doktor - регенератор на двигателя . Една опаковка от продукта е достатъчна за около 4 литра моторно масло. При висок разход на масло трябва да се използват две опаковки.

 

ОСТАВЕТЕ ДВИГАТЕЛЯ ДА РАБОТИ

След наливане на препарата оставете двигателя да работи или карайте колата. Петминутно каране ще гарантира, че съставките се смесват правилно и активират свойствата на регенериращия препарат.

 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ MOJE AUTO ENGINE DOKTOR - РЕГЕНЕРАТОР НА ДВИГАТЕЛЯ ПРИ ВСЯКА СМЯНА НА МАСЛО

За да удължите живота на двигателя, използвайте Moje Auto Engine Doktor - регенератор на двигателя при всяка смяна на масло. Тази малка кутия е най-доброто средство за често срещани проблеми, свързани с пушене или силна работа на двигателя.

 

Разфасовка: 0.444л

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!