BARDAHL ADBLUE

20,25 лв.
  • Марка: BARDAHL
+ -
Купи
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

AdBlue е 32,5% воден разтвор на карбамид (урея), разработен специално за дизелови двигатели, чиято изпускателна тръба е снабдена със селективна каталитична редукция - система SCR.

Употребата му позволява да се намалят вредните емисии на азотни оксиди(NOx) и по този начин да се спазят стандартите EURO IV, EURO V и EURO VI за намаляване на замърсяващите емисии.

 

 

КАК ДЕЙСТВА:

След впръскване на AdBlue в отработените газове преди катализатора, карбамидът съдържащ се в разтвора, произвежда амоняк (NH3) и въглероден диоксид (CO2). Амонякът (NH3) по-нататък реагира с азотните оксиди (NOx), които се образуват при изгаряне на дизеловото гориво. Резултатът от химическата реакция са безвреден азот (N2) и водна пара (H2O). Този процес се нарича селективна каталитична редукция - SCR.

 

 

СВОЙСТВА:

AdBlue е биоразградим и нетоксичен. Без цвят и мирис, разтворим във вода. Кристализира при -11°С, като след размразяване всички свойства се възстановяват напълно. AdBlue се произвежда в съответствие със стандарта ISO 22241 част 1 и директива на CEFIC.

 

 

ВНИМАНИЕ: Да не се съхранява на пряка слънчева светлина!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!