АВТОМОБИЛЕН АРОМАТИЗАТОР КОНЦЕНТРИРАН

15,00 лв.
  • Марка: Amtra
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Съобразено с вашите нужди

 

Представяме продукт, благодарение на който с удоволствие ще изминете всеки километър, а вашите пътници ще бъдат спокойни и зарадвани от комфорта, който сте им осигурили. Новият концентриран освежител за въздух се присъединява към широката оферта на Moje Auto.

 

Черен  - посветен на шофьори, характеризиращи се с високо самочувствие. Миризмата е изключително загадъчна, което я прави перфектна, когато се стъмни. Всички любители на вечерните разходки ще оценят аромата, придружен от залязващото слънце.

 

Нова кола  - тя ще се превърне в любим аромат на всички, които ценят спонтанността и безгрижните разходки из града. Така че, когато часът на пиковете свърши, е идеалното време да направите няколко завъртания със свежест.

 

Цитрусови плодове  - аромат, от който цялото семейство ще бъде доволно. Така че, ако случайно пътувате с най-близките си или други пътници, ще имате пълна увереност във вашия комфорт, когато го използвате. Цитрусите ви позволяват да се отпуснете по време на пътуване, особено в горещите дни.

 

 

Разфасофка: 0.500 мл

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!